Innkalling til årsmøte i Lommedalen IL

Postet av Lommedalens IL den 19. Mar 2024

Lommedalen Idrettslag ønsker deg velkommen til Årsmøtet 2024. 


Møtet avholdes tirsdag 23. april kl. 19.00 i Varmestua, Lommedalen skisenter


Se hele innkallingen her: Innkalling årsmøte 23.04.pdf
ÅRSMØTET UTSATT

Postet av Lommedalens IL den 12. Mar 2024

Årsmøtet 19.mars er utsatt på bakgrunn av at hovedstyret ønsket en ny gjennomgang av budsjettet for 2024.

Vi kommer tilbake med ny dato.

 

Ole Reistad

Styreleder Lommedalen IL
NY VISUELL PROFIL!

Postet av Lommedalens IL den 8. Mar 2024

Idrettslaget har over tid jobbet med en visuell profilendring. Bakgrunnen for dette er at idrettslaget har et ønske om en tydeligere felles profil hva gjelder navn, farge og logo. Vi har fått god hjelp fra merkevarebyrået Grid branding som har dypdykket i idrettslagets historie. Ut ifra dette har Grid kommet med en anbefaling om endring av navn fra Lommedalens IL til Lommedalen IL, samt at de har utarbeidet en ny logo hvor de henter tilbake våpenskjoldet fra den originale logoen. Fargebruken konsolideres rundt fargene gult og svart.

 

Ekstraordinært årsmøte ble avholdt 17. januar 2024, og her ble forslaget om navneendring og ny logo lagt frem. Forslaget lyder slik:

 

«Lommedalens IL endrer profil, dvs navn og logo. Forslaget er at navnet på idrettslaget endres fra Lommedalens IL til Lommedalen IL. Dernest at for logo returnerer idrettslaget til våpenskjoldet med en stilisert L som symbol. Fargebruken konsolideres rundt fargene gult og svart for logoen, for øvrig som klubbens hovedfarger. Navnet Lommedalen IL, den foreslåtte logoen med våpenskjold og stilisert L og fargene gult og svart er idrettslagets grunnleggende og foretrukne uttrykk. Hovedstyret anerkjenner at det er en sterk identitet knyttet til eksisterende navn og farger som brukes av idrettslagets grupper. Hovedstyrets forslag er derfor at logo implementeres i alle grupper, mens navn og farger implementeres som i dag for de ulike grupper, dvs enten alene eller i en konstellasjon med andre navn og farger slik disse allerede er i bruk.»

 

Forsalget ble enstemmig godkjent.

 

Alle idrettslagets grupper vil ta i bruk ny logo. Fotballgruppen og basketgruppen vil bruke gule hjemmedrakter. Håndballgruppen vil fortsette med blå hjemmedrakter, men vil bytte ut sine hvite bortedrakter til gule. Navnet til håndballgruppen, Vestre Bærum Lommedalen IL, vil bestå.

Nytt semester på basketakademiet

Postet av Lommedalens IL den 7. Mar 2024

Lommedalen Basket fortsetter med basketballakademi! Etter påske er det nytt semester, og påmeldingen er allerede lagt ut. Vi er veldig glade for å kunne fortsette med dette tilbudet og håper på stor oppslutning!

 

Åpent for 2016-2013

Akademiet er for barn i alderen 7-10 år (årskullene 2016-2013), og det foregår direkte etter skolen på mandager. Oppstart er mandag 8. april. For elever i 2. til 4. trinn vil akademiet være et alternativ til SFO denne dagen. Barn på 5. trinn, som ikke lenger har SFO, vil få noe redusert påmeldingsavgift.

Akademiet er åpent både for barn som allerede spiller basketball, og for barn som ikke gjør det.
  

Trenere: Harald, Kristin og Almine

Akademiansvarlig er Harald Grevskott. Han er trener 3 i basketball, har gått Idrettshøyskole, er utdannet lærer og har erfaring som basketballtrener helt fra 1980-tallet.

Medtrenere blir Kristin Taarud Figenbaum og Almine Sachse-Risse, fra Lommedalens dyktige J17-lag.

 

Henting og mat

Deltakerne får tilbud om å bli hentet på skolen og blir transportert derfra til Helsethallen, der treningen foregår. Der vil deltakerne få et enkelt måltid mat og være under tilsyn fram til treningen starter en gang mellom 14:30 og 14:45. Treningen avsluttes kl. 16:00. Deretter blir det mulighet for frilek i hall under tilsyn. Henting må skje innen kl. 16:30.

 

Tre semestere

Basketakademiet vil følge samme rytme som fotball, slik at dette semesteret går fra påske og frem til sommerferien. Så er målet å kjøre tre hele semestre neste skoleår.


Påmelding

Her er link til påmelding:https://www.superinvite.no/live/invitation/96752f0608aff8b3436a1b5a5099c0ce

               Idrettsglede: Det står sentralt at deltakerne på basketakademiet skal ha det gøy. Bildet er fra inneværende semester.
Ny klubbkolleksjon endelig i butikk!

Postet av Lommedalens IL den 7. Mar 2024

Endelig er Lommedalen ILs nye klubbkolleksjon fra Hummel på plass i butikken. 

Verket Sport inviterer medlemmene til klubbuker i uke 11 og 12. Benytt anledningen til å handle til meget gode priser:-)

KLUBBUKER LOMMEDALEN IL 2024.pdf
Ventetiden er over!

Postet av Lommedalens IL den 1. Mar 2024

Påmeldingen til Lommedalsuka er endelig åpen!

Les om tilbudene våre og meld deg på!