Velkommen til Foto&Video gruppen

Denne gruppen er for alle fra 12 år og oppover som har et brennende ønske om å drive med fotografering, innholdsprodusering og foto- og videoredigering, finne nyhetssaker i nærmiljøet og intervjue barn, ungdom og voksne. En platform for deg som ønsker å leke deg foran og bak kameraet. Man behøver ikke å ha stor erfaring, her skal vi lære av hverandre og drive med det vi brenner aller mest for. 

  • Skape et miljø for nytenkende og kreative sjeler
  • Lage promofilmer for idrettslaget, ta kule actionbilder av barn og ungdom i aktivitet og være med å skap nye ideer for idrettslaget sammen med andre likesinnene medlemmer.
  • Gjøre idrettslaget mer synlig på sosiale medier

For å være medlem i Foto&Video gruppen må man som i alle andre grupper i idrettslaget betales medlemsavgift og en «treningsavgift» på kr 750,-. Gruppen starter opp etter påskeferien, nærmere bestemt 23.april. I starten må vi sette en maks grense for medlemmer, og den ligger på 20 stk.

Er du klar for å lage Lommedalens Idrettslag sin egen kanal der du er med på å skape alt ifra bilder, videoer, intervjuer og nyheter? Send mail til thomas@lil.no og fortell litt om deg selv og hva du kan bidra med i gruppen. Vær med å dra Lommedalens Idrettslag til en mer digital verden.