NY VISUELL PROFIL!

Postet av Lommedalens IL den 8. Mar 2024

Idrettslaget har over tid jobbet med en visuell profilendring. Bakgrunnen for dette er at idrettslaget har et ønske om en tydeligere felles profil hva gjelder navn, farge og logo. Vi har fått god hjelp fra merkevarebyrået Grid branding som har dypdykket i idrettslagets historie. Ut ifra dette har Grid kommet med en anbefaling om endring av navn fra Lommedalens IL til Lommedalen IL, samt at de har utarbeidet en ny logo hvor de henter tilbake våpenskjoldet fra den originale logoen. Fargebruken konsolideres rundt fargene gult og svart.

 

Ekstraordinært årsmøte ble avholdt 17. januar 2024, og her ble forslaget om navneendring og ny logo lagt frem. Forslaget lyder slik:

 

«Lommedalens IL endrer profil, dvs navn og logo. Forslaget er at navnet på idrettslaget endres fra Lommedalens IL til Lommedalen IL. Dernest at for logo returnerer idrettslaget til våpenskjoldet med en stilisert L som symbol. Fargebruken konsolideres rundt fargene gult og svart for logoen, for øvrig som klubbens hovedfarger. Navnet Lommedalen IL, den foreslåtte logoen med våpenskjold og stilisert L og fargene gult og svart er idrettslagets grunnleggende og foretrukne uttrykk. Hovedstyret anerkjenner at det er en sterk identitet knyttet til eksisterende navn og farger som brukes av idrettslagets grupper. Hovedstyrets forslag er derfor at logo implementeres i alle grupper, mens navn og farger implementeres som i dag for de ulike grupper, dvs enten alene eller i en konstellasjon med andre navn og farger slik disse allerede er i bruk.»

 

Forsalget ble enstemmig godkjent.

 

Alle idrettslagets grupper vil ta i bruk ny logo. Fotballgruppen og basketgruppen vil bruke gule hjemmedrakter. Håndballgruppen vil fortsette med blå hjemmedrakter, men vil bytte ut sine hvite bortedrakter til gule. Navnet til håndballgruppen, Vestre Bærum Lommedalen IL, vil bestå.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.